Kochi and the backwaters of Kerala

Kochi var byen vi droemte om - vi dro til og med og spiste ute etter moerkets frembrudd (naa skal det sies at restauranten var 10 meter fra hotellet, but still ... yey!) og det var chill. Folk her hilser uten aa vaere sleske! Fantastisk!

Vi bestemte oss paa aa bruke dagen i dag paa aa traale Keralas "backwaters" og bestilte dermed tur med baat og ble hentet tidlig i dag morges. Vi ble plassert i en husbaat og toeffet oppover elver og innsjoer, omringet av de mest idylliske palmetraer (Cathrine har naa kommet til det punktet at hun ER irritert over Camillas konstante utbrudd av "dette er akkurat som paa jordomseilingen!", men bedyrer at det ikke er Camillas feil, bare at det er for mange kokospalmer her som alltid hoester kommentaren) og strender og landsbyer med palmehytter og soete barn som hviner og vinker naar vi kjoerte forbi. Saa hoppet vi over i en kano og ble padlet inn i elveleiene og inn i jungelen. Noe saa vakkert (akkurat som paa jordomseilingen!)! VAkre traer, sommerfugler i alle regnbuens farger, paradisfugler (google det og se bilder og bli misunnelige), ananasplanter og en stillhet man bare kan hoere inne i jugnelen - kun avbrutt av fuglesang og lyden av padleaarene. Wow. Definitivt noe av det vakreste pinsessene har sett i sine liv. Cathrine vurderer aa flytte inn i jungelen og kjoepe hest. Hun har gaatt med paa aa gjoere ferdig utdannelsen foerst.

Camilla har funnet ut at det er en konspirasjon mot henne av en viss plante som ALLTID stikker henne naar man kjoerer forbi den, og ingen andre enn henne. Foerste gangen hun saa den kjente hun den igjen fra jordomseilingen og husket traumatiske oyeblikk og stikk. Den har ikke gitt seg enda, for aa si det saann. Au. Ellers fikk Cathrine en kvist i hodet (mye a la "tre noetter til askepott" ) og har nektet aa gi slipp paa den. Den er foreloepig ute av syne, men Camilla er sikker paa at Cathrine har gjemt den et lurt sted. Skeptisk.

Ellers har vi ogsaa utviklet teorien om coca-cola-konspirasjonen som er veldig ekte og veldig reell. Det har seg nemlig slik at hver gang vi bestiller cola til maten eller i butikken og vil ha mer enn en hver, saa er det tomt. HVER gang. Og vi drikker cola hver middag. Tilfeldig? Neppe. Pinsessene skial utforske videre og kommert tilbake med oppdateringer. In other news kan vi informere om at vi enda ikke har kranglet - ikke en eneste miniatyrkrangel en gang! Vi er mektig imponerte og fornoeyde. Go Pinsessene!

Vi har bestemt oss for nok en gang aa proeve aa myrde budsjettet. Om en dag eller to drar vi nok en gang inn i jungelen, denne gangen paa Wildlife Safari for aa se ville elefanter og tigre og alskens kule saker. Nei, vi har ikke tenkt aa proeve aa ri paa de ville elefantene (eller tigrene for den sagts skyld) og vi skal lukke vinduene om natten saa tigrene (og malariamyggene) ikke kommer inn. Til gjengled skal vi paa nattsafari ogsaa. Bwahaha! Men tviler vel egentlig paa at det er farligere enn aa kjoere tuktuk, saa alle som bekymrer seg boer vel egentlig bare bli overlykkelige for at vi holder oss unna trafikk i et par dager. We will survive!

Da stikker vi inn i jungelen vi - vi sees paa den andre siden! ^^

No comments:

Post a Comment