Fortsettelse ...

Joda, vi ventet til Kilroy aapnet vi, og ringte. Der fikk vi vite at dette hadde de visst i flere maaneder, men hadde de informert oss? Neida! Vi fikk selvfoelgelig dype beklagelser, og heldigvis klarte vi aa faa ordnet det slik at vi fikk nye billetter - fra Mumbai, hurrah - og slapp aa betale ekstra. Det skulle da bare mangle. Vi drar fra Mumbai 7 april og rekker dermed forhaapentligvis aa komme oss opp til Matheran, om vi da faar visum, og det er jo aldri greit aa vite. Naa har vi da i hvert fall nesten alle stemplene vi trenger, saa da er det bare aa krysse fingrene.

Pinsessene synes det er ganske droeyt aa bli holdt utenfor sin egen turplanlegging paa denne maaten. Selv om det jo ordnet seg paa en halvtime (merkelig at de ikke hadde klart det pa alle de maanedene de hadde visst det ...), saa er det ganske droeyt at vi ikke ble informert om dette. Tenk om det ikke hadde ordnet seg og vi plutselig hadde staatt paa flyplassen i Bangkok uten fly videre! Eller at visasoeknaden vaar hadde blitt avvist og vi hadde tapt masse penger fordi billettene vaare ikke eksisterte! Og ikke kommet oss til Kina. Det ville ha vaert triste saker. Pinsessene er meget skeptiske og meget tankefulle og litt furte. Snart mangolassi-tid, og muligens Cheese Onion Rava Dosa, verdens beste indiske rett.

2 comments:

  1. Ahhh, så bra det ordnet seg med reisen da. Skulle bare mangle at dere fikk det gratis.
    Tenker på dere hver dag :-)
    Kos og klem

    ReplyDelete
  2. Bra det ordnet seg med flyet iallefall. Alltid litt ekkelt når man ikke har 100% kontroll over slike ting selv, men at de klarte å rote det til så bra er jo ganske utrolig...

    Dere får har lykke til med visumsøknader og sånt, ordner seg sikkert.

    ReplyDelete