Fullmaanefest og pirater!

Arambol, arambol ... VI merker ogsaa den sloevende effekten Goa har paa mennesker - selv om vi ikke har store planer om aa loke her de neste 30 aarene. Men vi har da slappet veldig av de siste dagene, paa stranden (med sunblock og under parasoller) og paa chille palmehyttecafeer. Vi har ogsaa moett noen superkoselige hippie-folk, og tilbringer tiden med mat, oel og vannpipe (uten tilsatte tvilsomme substanser).

I gaar moette vi den ubreste mannen noensinne - en venn av hippievennen vaar. Han ser ut som om han kunne vaert broren til Jack Sparrow, helt pirat - og personligheten er ikek saa langt unna heller. Superkult! Etter og ha sittet og pratet en stund ble vi innvitert med paa en av Goas legendariske fullmaanefester, og takket selvfoelgelig ja (med mannlig foelge er vi trygge som kameler), hoppet inn i en taxi og kjoerte 40 minutter to the party place.

Goas fullmaanefester er meget interessante. Trance over gigantanlegg, mennesker som staar paa danseplassen og er i - guess what - transe og danser som gale, med eller uten paavirkning av tvilsomme midler som er meget lett tilgjengelig i "sitteomraadene" og "sigarettsjappene". Vi tok selvfoelgelig av og danset som galninger - saa lenge siden vi har danset! Det er en helt utrolig foelelse naar 300 mennsker staar og danser helt i sin egen verden, det er bare deg og musikken. Jeg tror alle trengte en dusj da de kom hjem derfra. Hele opplegget minnet egentlig om Tryvann - eller saann Tryvann burde ha vaert, for her tenkte ikke folk paa om de saa rare ut - alle bare hadde det dritgoey. Vi sovnet momentant da vi kom tilbake.

Og det foerste som moette oss etter frokosten da vi kom ut i gatene, var en dusj av farget vann og pulver i alle mulige farger - vi hadde glemt at det tydeligvis var Holi-festival i dag, og er veldig mangefarget. Yey! Vi kommer til aa vaere ekstremt fargerike naar vi kommer tilbake til hotellet, men er egentlig veldig fornoeyde -Holi er nemlig den eneste dagen i aaret der kasteskiller blir glemt og alle blir dynket i farge. Hurra for likestilling!

Chill out, peeps! Naa er det Pringles time!

2 comments: