On the road og Jaipur

Naa har vi ankommet Jaipur. Her er det braakete og eksosete og ikke helt chill. Vi gleder oss til aa komme litt ut til mindre byer, Udaipur var mye koseligere! I dag var vi og besoekte Apetempelet, boplass til rundt 5000 apekatter med roede rumper. De var kjempesoete og vi tok masse bilder, men det tar hundre aar aa laste opp bilder saa dere faar nesten vente til vi kommr hjem. I tempelet ble vi tatt med av en prest til et hellig sted bortgjemt bak mange ganger og doerer, og her ble vi velsignet i lyset av en lampe sm visstnok skal ha blitt holdt brennende i over fire hundre aar. Wow. Vi var ogsaa paa et fort og red elefant, men vi satt i kurv og gikk i koe, saa ikke veldig goey. Betalte dessuten blodpris, det var mye morsommere aa gaa ned i koe sammen med alle elefantene.

I gaar, paa veien hit, kom vi som en av de foerste bilene til en doedsulykke. Det var helt grusomt. India er ett av landene i verden med hoeyest ulykkestall i trafikken, saa vi har ve vaert heldige som ikke har sett noe foer naa. Allikevel er det umulig aa vaere forberedt paa noe slikt. Vi er veldig glade for at vi har en sjaafoer som kjoerer trygt og smart.

Vi blir en dag til i Jaipur, og saa drar vi til Agra der vi skal ta toget til Varanasi fra. Det blir deilig aa ta toget. Naa skal vi bestille videre togbilletter til Chennai og slikt, slik at vi slipper aa sitte i tre dager paa kuvognen. Hurra for planlegging.

Tenker paa dere der hjemme:)

1 comment:

  1. Kjempefine bilder dere postet sist oppdatering, godt å høre at sykdommen slipper og at alt går bra med dere!

    Her i Trondheim er alt bra, 2+2 er fortsatt 4 og jeg prøver å lære meg kjemi (Lite nytt med andre ord)

    ReplyDelete