Udaipur


Hei alle forfrosne istapper!

Naa er vi da altsaa i byen Udaipur. Den var ikek like romantisk som den skulle vaere, men utrolig koselig! I gaar spiste vi en deilig middag paa deling : foerste Tikka Masalaen i India! Namnam, bedre enn i Norge! Overraskende nok ... Vi kom ogsaa i snakk med en anne backpacker som var eher med soennen sin, og hun gav oss utrolig mange gode raad. Vi har derfor giftet oss, kjoept fine soelvgifteringer og greier, mennene vaare bor i Dehli. Bare saa dere vet det. Take that, plagsomme indiske slaskemenn! Ingenting er som en god hvit loegn.

I dag spiste vi en god frokost foer vi labbet ut i byen. Vi hadde bestemt oss for aa bli lest i hendene, og som sagt saa gjort. Det var utrolig interresant! Det stemte utrolig godt. Og til alles informasjon, saa skal vi visstnok vaere sammen med Geir og Jonas hele livene vaare og faa henholdsvis tre og to barn. Yes. Det negative i livene vaare er at Camilla skal faa magesaar og Cathrine et doedt barn. Not so nice. No funnies! Vi faar se om dette stemmer, da. Spennende i hvert fall.

Vi har ogsaa brukt opp mye av vaare oppsparte midler paa soelv. Ja, nettopp. Soelv her er billig, og vi klarte selvfoelgelig aa faa det til supahspecialprice, yey! 3 kroner grammet, score! Flotte armbaand med filigransarbeid, we are looking soo good! Paa armene i hvert fall. Ellers er vi litt smaaslappe etter sykdom og sol, men naa er begge oppegaaende og i dag spiste vi en hel middagsrett hver! Suppe, but still ...

I kveld var vi paa en danseforestilling med tradisjonell dans fra Rajasthan. Det var kjempespennende, en av dansene var med en krukke ild paa hodet, en annen kvinne hadde ti leirkrukker oppaa hverandre oppaa hodet sitt mens hun sanset oppaa et lokk hun lagde lyd med! Helt sinnsykt. Don`t try this at home ...

Vi har ogsaa blitt dekorert med Hennafarge paa hendene, det er kjempefint! I morgen drar vi videre til Jaipur, den rosa byen. Laaang biltur (11 timer. Oslo - Soerlandet blir aldri det samme)! Det er vi en dag foer vi stikker til Agra, smetter innom Taj Mahal og hopper paa toget til Varanasi, verdens helligste by. Vi gleder oss! Saa skal vi til Bhubaneswar og besoeke Manisha, Cathrines indiske venninne.

Vi har endt opp med aa kjoepe saa mye at vi skal sende hjem en del ting fra Jaipur. Great. Typisk oss. Men soelvet skal vi nok ha med oss, toer ikke sende det i posten. Sier jo litt om hvor mye vi kjoepte for, kremt. I hvert fall er alt kjempesupert her nede, det er saa koselig aa hoere fra dere hjemme i snoen, haha.

4 comments:

 1. Hei jenta mI!
  Herlig herlig! Reiselysten lugger! vært på tur med Bongo og Mona, og vinte etterpå :)
  Glad i deg, klem mamma <3

  ReplyDelete
 2. >Hei uberkewle søster og uberkewle vennen til søster ^^ <3
  Det hæres dødsfædt ut :D ! sølv vil jeg gjerne ha, et likt armbånd som du har også camilla ! love <3

  ReplyDelete
 3. Så gøy, og fine bilder!! Alle byene dere drar til slutter på pur jo, utenom agra og dehli da :)

  Jeg blir litt gal av å lese det dere skriver fordi det høres så gøy og spennende ut!! jeg vil diiit!! Men jeg er her og her er det kaldt.. hhoha, men det er litt påskestemning da. det er bra dere har en god sjåfør!

  savner dig loola<3 :) -madeleine

  ReplyDelete
 4. Yarr, bring back some silver matey!

  ReplyDelete