Det Indiske Byraakrati og en koselig familie

Dagen etter vi hadde ankommet brukte vi paa aa skaffe oss billetter ut av Bhubaneswar. Vi fikk, etter flere timer paa turistkontoret, og med mye hjelp fra en meget hjelpsom mann som tydeligvis var litt skamfull over hans med-indere (Cathrine la ut om vaar togstasjonopplevelse). Billettene er Wait-listed, men vi er to og tre paa listen og alle vi har snakket med sier at det garantert kommer til aa ordne seg. Vi er skeptiske. Er det vanlig aa avbestille togbilletter dagen foer avreise? Uansett kan vi gaa dagen foer til Da Station Master og be ham ta billettene vaare paa "Tatkal", den elskede turistkvoten. Vi er reddet!

Dagen etter brukte vi paa samme formaal, billettene til resten av turen. Dette tok enda lengre tid, men menn som ikek ville samarbeide, men heller sette opp en ny reiserute for oss - til slutt ble vi meget strenge og da tok de hintet. God ... Foerst drar vi altsaa fra Bhubaneswar til Trivandrum. Videre fra Trivandrum til Kochi og dermed til vaart droemmeparadis - hippiestrandlandsbyen Arambol i Goa. <3 Vi gleder oss som unger, og her skal Camilla feire bursdagen sin, yey! Faktisk den foerste strandbursdagen hennes (correct me if I'm wrong: Palmetto, Galapagos, Nukuoro og Sudan med for mye vind til aa vaere paa stranden), saa det gleder hun seg veldig til. Etter to gode uker i Arambol drar vi til Mumbai og fikser visum til Kina, og saa til det som populaert blir kalt "verdens verste hoel", Kolkata. Vi gleder oss ikke stort, men saa er det da over til det mystiske Kina<3

Ellers har de to pinsessene faatt sine hender paa en flaske vodka (som var veldig mye mindre smertefull aa kjoepe enn vi trodde - naa skal det sies at vi omtrent forventet aa bli tafset paa og forfulgt hjem til hotellet og voldtatt, men allikevel. Vi ble ledet inn i butikken, kjoepte flaska og gikk ut - nesten uten et stygt blikk. Likestilling FTW!). Hurra! Ogsaa har vi laget det sagnomsuste "Pinsessespillet", et brettspill med beryktede ruter som "Du har ankommet Mughal Sarai Railway Station. Vent i 13 timer og staa over to omganger", "Imiter en valgfri indisk tutelyd" og "Haaret ditt har kommet ut av hestehalen og du er dermed en hore. Syng sangen "smut" av Tom Lehrer". Ah, livets smaa gleder. Litt galgenhumor maa man da ha. Note to self: lag ny rute: "Du har kjoert paa en ku. Rasende folkemengder angriper deg, og du er tilbake paa start".

Ogsaa har vi funnet Manisha! Vi endte opp med aa dra tilbake til skolen Cathrine hadd besoekt sist gang, og etter mye om og men og mennesker som bare snakket Hindi, fik vi moete rektoren som fikk kontaktet Manisha. Hun og faren var der etter et kvarter, og vi dro hjem til dem, hentet moren paa veien og spiste mat. Aaah, verdens beste snacks! Bringles (hva naa enn slags groennsak det er) med en frityrstekt masse rundt. mmm! Familien var saa utrolig koselig, og vi satt der faktisk til klokka elleve paa kvelden og pratet, saa paa film og ble stappet fulle av herlig indisk mat. Saa ble vi kjoert hjem av faren (som hadde vaert med moren i en begravelsesfest - vi hadde vist kommet akkurat midt i en begravelse til et familiemedlem -med det gjorde ikke noe, nei!) og sooooov. Tidlig neste morgen vaaknet vi og ble hentet av Manisha og dro med hele familien paa sarishopping - Camilla skulle nemlig ha til sin kjaere mor og kjaere soester. Dere kan glede dere, for vi fikk noen doedsfine sarier latterlig billig: disse menneskene er hoeyt paa rangstigen og flinke til aa prute! Saa dro vi hjem til dem, fikk mer mat og dro tilbake paa hotellet. Vi har en indisk familie naa<3

Cathrine har desverre vaert litt daarlig de siste dagene -noe influensaliknende saker. men naa er hun paa bedringens vei og er klar for den store verden igjen! Snart drar vi videre til Trivandrum - hvis billettene vaare blir Confirmed. Men uansett - det ordner seg. Og snart, til vaart droemmeparadis Arambol<3 Straaaand, scampi og cocktailer med smaa parasoller i, det er livet, det. Og saa er det eventyr igjen, men vi trenger ferie vi ogsaa! :p

Hilser til alle dere der hjemme i kulden, Camilla hilser spesielt til alle Pandurokamerater (og spesielt til Tore, siden du ba saa pent) som sliter seg gjennom samedamer og tvilsomme menn (Eller kanskje de forsvant da jeg dro ...) Hang in there! Ellers saa kan begge pinsessene naas paa mail, camilla paa silvenna@hotmail.com og Cathrine paa cathrine.delp@hotmail.com. Vi er veldig flinke til aa svare, tenk, og synes det er sykt laettis aa hoere om alle de saere tingene som skjer der hjemme. Tenker paa dere, men ville ikke vaert noe annet sted ;)

2 comments:

  1. JEG KOMMER IKKE OVER PINSESSESPILLET!!! bahahhaha! savner dere <3<3

    ReplyDelete
  2. Dere gir meg 50-graders reisefeber!
    Han kjekke mannen var innom butikken i forrige uke, og det ble fnist så det gjallet, og vi lot som om vi ikke glodde, uten at det lurte noen.
    Oh, og jeg har laget en fiktiv klubb: PBU. Psycho Bitch United, til ære for visse kunder. Det burde egentlig være Psycho Bitches United, men det klinger bedre i entall, og de er ikke så innmari glupe uansett.
    s

    ReplyDelete