I like Chinese

Som en siste koselig liten avskjedsgave fra India, fikk vi selskap av noen meget velartikulerte gutter i nabobilen paa vei mot flyplassen. Charming. Vi syntes dette var en saa finog ironisk situasjon at vi ikke klarte aa la vaere aa le - selv om det sikkert ikke var den beste ideen. Oh well. Dere ser oss ikke igjen, aeddabaedda! Kjoereturen var ogsaa ganske vill - ikke like ille som diverse tuktukturer, but still ... Det var akkurat som om India ville gjoere en siste innspurt for aa forsikre seg om at vi aldri kom tilbake. We'll see about that.

Vi kom oss faktisk paa flyet vaart uten nevneverdige problemer (saann bortsett fra svinedyr flyplassmat - men vi fant SNAPPLE! ELSK!), og klokka 1 om natten var vi i luften og proevde aa sove, med varierende hell. 4 timer senere, artig nok klokka 7 om morgenen i Thailand, ankom vi altsaa Bangkok og ble slaatt av hvor utrolig ren og ny og blank den flyplassen var, til vi fant ut at den bare var to aar gammel. Heldig for oss. Pinsessene ble ogsaa mektig overrasket over mennenes oppfoersel her - vi hadde egentlig glemt hvordan det var aa bli behandlet som mennesker. Wow. Det er ikke saa dumt det, altsaa ... ^^

Vi hoppet paa neste fly som tok oss til Guanzhou (eller noe ...). Paa flyet underholdt vi oss selv med aa mimre om India (blant annet ved aa lage basjesangen: "Det var en deilig baesjedag da Pelle sa til Kari: naa gaar vi ut i skogen for det er saa mye baesj. Saa faar vi med oss baesjemann og baesjemann og Mari for det er nok aa ta av, det er mange baesjer her. Men vi maa ha en baesjekopp og den maa vaere stor! Saa stormet alle sammen inn paa kjoekkenet til mor. Og Pelle fikk en baesjekopp og Mari fikk et krus. Og Kari fikk en baesjekopp og Kjell et kremmerhus. Saa floey de inn i skogen i en glad og munter flokk. Og aller sist gikk lillebror og baesjet paa et lokk." Vakkert. En veldig beskrivende sang om landet India.). Etter noen timer til ankom vi Kina, og etter aa ha tatt ut bagasjen og sjekket den inn igjen - hvilket av en eller annen mystisk grunn gikk ufattelig smertefritt - loket vi rundt paa den gigantiske flyplassen, siklet paa de utallige Bonsaitraerne som prydet hver gang, og paa kinesiske boeker som vi gleder oss til at Camilla skal lese hoeyt til Cathrine fra. Ogsaa satt vi selvfoelgelig og lyttet til alle kineserne snakke - det blir ikke stort morsommere.

Men flyet kom til slutt, foer det skulle til og med og vi kom oss paa, og en kort tur senere var vi i Chengdu. Bagasjen vaar kom med en gang, vi fant karen fra hotellet som skulle hente oss med en gang, bilen hadde rattet paa riktig side, og det var SETEBELTER! Gatene var stille, folk brukte blinklys, det ble ikke laget nye filer etter behag, og byen lyste i mange kule farger og det var ikke noe baesj noe sted! Vi tror aldri vi har vaert paa et mer fredfullt sted enn sentrale Chengdu (which happens to be one of the largest cities in the world). Da vi ankom hotellet var rommet vaart klart. Vi kan proeve aa beskrive hvor fantastisk dette rommet var, men dere vil aldri skjoenne det fullt ut. Stikkord: bananer, varm dusj man kan regulere selv, dopapir, DYNER, myggnetting paa vinduet, regulerbar temperatur, rene lakener, rene haandklaer, myk madrass, vasket do uten baesj i, saape, ikke soeppelelv utenfor vinduet, ingen hull i veggene folk kan se inn i, egentlig rett og slett ikke India. VI ELSKER KINA!

Vi har til og med en tv med dvdspiller, og et gigantisk filmbibliotek i reseopsjonen der vi fant alle filmene vi elsker. Naa har vi bestilt te og mat og er paa vei til himmelsengen i himmelriket Kina. Til aa ha vaert i Kina i bare et par timer, og ikke sett annet enn flyplass, vei og innsiden av hotellrom, er dette landet et av de beste vi noensinne har vaert i. Await updates.

4 comments:

  1. Wow, Kina høres bra ut (litt som Norge, men kanskje noe varmere?), setebelter er kult.

    Håper Kina fortsettet å overraske dere positivt, dere får koze dere der nede!




    Til Camilla: bæsj, tiss, promp. Nå lo du vel godt ;)

    ReplyDelete
  2. The world today seems absolutely crackers,
    With nuclear bombs to blow us all sky high.
    There's fools and idiots (North-Coreans) sitting on the trigger.
    It's depressing and it's senseless, and that's why...
    I like Chinese.
    I like Chinese.
    They only come up to your knees,
    Yet they're always friendly, and they're ready to please.

    ReplyDelete
  3. Ahhhh, høres ut som om dere er fornøyde. Godt at dere liker Kina, og at dere slipper bæsj. Blir sikkert fint å se andre ting enn flyplass, traffikk og hotellrom etterhvert :-)
    Kos dere masse

    Love ya...

    ReplyDelete
  4. Hurra! bra dere liker dere der! :D Hilsen madeleeeine

    ReplyDelete