Det er dagen før dagen, og vi er all set. Begge pinsessene har pakket sekkene sine med utrolig mye nyttige ting, og forhåpentligvis med få ting vi ikke vil få bruk for. Bortsett fra førstehjelpsskrinet, det hadde ikke vært en uting om det viste seg å være overflødig. Nuvel.

Vi ankommer Dehli ganske sent på kvelden, så det blir spennende å se hvor vi ender opp for natten. Forhåpentligvis kommer vi oss til et motell uten for mange omveier til steder med "special price for you" til en velfortjent natts søvn.

Vi har allerede bestilt de første togbillettene ut av Dehli. Som de sosehuene vi er, har vi nå gjort om reiseruta vår enda en gang, vi har nemlig bestemt oss for å gå motsatt vei i India, det vil si at vi tar toget til Varanasi bare to dager etter ankomsten til Dehli. Siden drar vi nedover østkysten og ender opp i Dehli igjen der vi må ordne kinesisk visum før flyet vårt drar fra Calcutta. Yikes. Stress.

Forhåpentligvis klarer vi å slappe av midt i uvissheten om at et visum kan være vrient å få tak i, den første dagen i Dehli skal i hvert fall bli strålende. Vi har bestilt godt vær, for da skal det shoppes! Og spises, ikke minst. Camilla leste i guideboka at man kan få et godt måltid fra 2 kroner og 70 øre og fikk dette bekreftet av deb indiske bussjåføren på 143-bussen. Sinnsykt! Vi kommer til å komme rullende hjem.

Så da er det bare en ting å si: enjoy the snow. We're outta here!

6 comments:

 1. KUlt, Dere må kose dere masse ! Jeg elsker deg camilla <3 Mia

  ReplyDelete
 2. her er det minus 6 grader og sludd og is!!! MISUNNER DERE!! Håper dere også fr tid til å oppdatere bloggen litt ofte da, hohoho! <3 madeleine

  ReplyDelete
 3. hei camilla

  Kos dere og pass på dere selv. mange klemmer fra Mona.

  ReplyDelete
 4. hei på dere

  mamma Liv og Mona sitter og koser seg med vin og ser på fine bilder som dere har tatt og vi har lest fint brev. Send oss litt varme for her er det kaldt og 40 meter sne.

  Klem fra Liv og Mona og Bongo. Vi har vært på tur.

  ReplyDelete
 5. Hei pinsesser!
  Herlig, herlig....
  Reiselysten lugger kraftig nå.......
  Ønsker meg sari.... kjøp!!!!

  Vi lader opp til Romatur i påsken- gleder oss!! Dog ikke fullt så eksotisk som dere opplever nå, fryder meg på deres vegne. Vel fortjent!
  Innta propp, og spis!bruk adventsgavene forst....
  Nå har jeg skjont det, 4 forsok.....
  Kjempeklem fra mammaliv

  ReplyDelete
 6. Gratulerer med dagen. Moren din har satt inn 200 kr fra meg.

  Klem fra Mona

  ReplyDelete