25 dager til avreise

Da er vi snart klare for avreise! Pinsessene har pakket sine sekker (selv om vi pakker dem opp hele tiden for å titte) og på fredag har vi handledag for å kjøpe det siste av stæshet vi trenger for å overleve i den store verden.

Reiseruten er nå bestemt: vi lander i Dehli sent på kvelden den første februar og skla der ta inn på et shitty, koselig lite motell. Første dagen er planlagt for lenge siden: den inkluderer kjøp av klær, vannpipe, pinsessebok og spising av deilig Tikka Masala.

Siden går turen nedover i India mot Goa og Mumbai og deretter oppover mot Chennai og Bhubaneshwar der vi skal besøke Cathrines venninner Manisha og Sadhna. Så skal vi til calcutta der visum til Kina skal ordnes, og mens vi venter på at det skal gå gjennom byråkrati og indisk manjana-mentalitet skal vi til verdens helligste by, Varanasi og feire Camillas bursdag. Wee!

Senere flyr vi fra Calcutta, med et tolv timers stopp i Bangkok og inn i Kina til byen Chengdu, etter sigende verdens største by. Så drar vi rundt i provinsene Sichuan (god mat!), Yunnan (flott natur) og bortover mot Shanghai der vi skal ta båten til Osaka, Japan der de to siste ukene av turen skal tilbringes.

De to pinsessene gleder seg som små barn! Snart er det Sayonarar snø og frost og kulde og mørke og hello varme verden!

No comments:

Post a Comment